U wilt weten
met wie u werkt!

Bij Bos Metalworks werken uitsluitend goed opgeleide vakmensen.
Ons creatieve en efficiënte team gaat bij elke klus voor het beste resultaat! U mag dus rekenen op de kennis en capaciteit van een ingewerkt én ervaren metaalteam waarvoor elke klus een nieuwe uitdaging is!

Bos Metalworks beschikt over uitstekende productiefaciliteiten binnen een prima geoutilleerde bedrijfshal. Voor meer informatie over ons machinepark of een vrijblijvend bezoek bij ons of bij u op het bedrijf kunt u te allen tijden contact opnemen met dhr. Ron Bos.

Wij maken onze woorden graag in de praktijk waar!

Natuurlijk willen wij onszelf ook voor u bewijzen. Door bijvoorbeeld met slimme en praktische oplossingen te komen voor een vraag of project waar u mee zit. Door super scherpe offertes aan u te presenteren. En natuurlijk, door u te verrassen met een uitstekend resultaat, zodra wij klaar zijn met uw klus. Daarvoor hebben we echter uw vertrouwen nodig. Alles begint immers met uw verzoek of aanvraag. Geef ons een kans en Bos Metalworks zal er alles aan doen om uw verwachtingen waar te maken. Bel ons of stuur een mailtje, een persoonlijke afspraak is dan zo gemaakt!

In alle opzichten een betrouwbare partner

Als lid van de Metaalunie hanteren we de Metaalunie leveringsvoorwaarden. Een recent exemplaar kunnen wij u toezenden wanneer u dat wenst.

Bos Metalworks besteedt veel aandacht aan opleiding, preventie en veiligheid van onze mensen. Een duurzame verwerking van uw projecten is niet alleen een mooie ambitie, maar trachten we daadwerkelijk in de praktijk van alle dag waar te maken.