Bos Metalworks staat u terzijde van ontwerp tot en met productie!

Ook voor engineering in Solidworks kunt u bij Bos-Metalworks terecht. Heeft u een product, apparaat of onderdeel voor ogen, dan kunnen wij het construeren, visualiseren of optimaliseren in 3D. Indien gewenst kunt u persoonlijk aanwijzingen geven gedurende of bij oplevering van het conceptvoorstel. Zodra het resultaat overeenkomt met uw verwachtingen worden de verschillende mogelijkheden met u doorgenomen m.b.t. het vervolgtraject.

Digitale engineering tekeningen
voor meerdere doeleinden toepasbaar.

Bovendien kunnen de digitale tekeningen die we voor u vervaardigen goed bruikbaar zijn op uw website, in advertenties, op een beurswand of andere marketing toepassingen. Zelfs nog voor het product daadwerkelijk op de markt is, kunt u namelijk al laten zien aan uw klanten wat u ze mogen verwachten. Een volgende stap voor de daadwerkelijke productie kan tevens een 3D print van het product zijn. Ook kunnen deze digitale files gebruikt worden voor het aansturen van laser- en waterstraal-snijmachines.

Door middel van deze engineering technieken leggen we een perfecte basis voor het productieproces. Kortom, heeft u vragen, een nieuw product wat u wilt testen, ontwikkelen en/of produceren, dan helpen we u graag verder. Vraag ons vrijblijvend een offerte of bel even voor een persoonlijke afspraak.